Ett brev från en av våra medresenärer. Tack Hilda!!!

Hej!
Har ännu inte lyckats smälta Colombiavistelsen… Nu, på hemmaplan, känns hela resan nästan overklig och jag får påminna mig själv genom att gå igenom alla minnen och bilder. Varje gång blir jag lika varm inombords, våra två veckor i Leticia var helt otroliga!! Ert arbete där nere är verkligen en inspirationskälla och jag känner mig oerhört manad att få möjligheten att göra något liknande igen. …
Ankarstiftelsen gjorde dessutom vår resa till något alldeles unikt och något vi aldrig hade fått uppleva på egen hand. Människorna vi fick träffa, projekten vi fick vara en del i och alla modiga och otroligt starka pensionärer som var med, det har verkligen haft stor påverkan på mig. Jag är så oerhört tacksam för den tid Ankarstiftelsen lagt ner på oss och vårt projekt och jag känner mig väldigt stolt att ha fått vara en del i era projekt. Ni gör väldigt mycket bra! Förutom alla indianbyar ni hjälper har ni nu också skapat minnen och inspiration för livet för två 20-åringar.

Tusen tack för allt! Jag hoppas verkligen vi möts igen

Allt gott,
Hilda Stifors

Volontärer i Colombia