Hej, jag skriver er för att ge er en tråkig nyhet. Ni minns kanske Mateo? Pojken i Pinal Bello som har problem med njuren? På onsdag eftermiddag dog hans mamma (och ”sjuksyster”) av hjärtstillestånd pga av sin diabetes. Barnen är hos sin far just nu. Han är arbetslös byggarbetare och måste nu ensam ta han om lilla Mateo. Jag ber er om hjälp. Från och med tisdag 21 oktober kommer Mateo ligga på sjukhus (för sina njurproblem). Han behöver särskild mat och speciell vård och det är väldigt svårt för hans pappa att ge honom detta. Han kommer inte ha tid att söka arbeta eftersom Mateo behöver konstant tillsyn. Just nu är det jag som tar hand om alla utgifterna och pappersarbetet kring Mateos sjukhusbehandlingar. Jag behöver hjälp och jag ber om den i all mitt hjärtas ödmjukhet, för Mateo har inte ens pengar till att äta. 

MARIA ISABEL MESSA (Ansvarig för projektet Skaparverkstan)

Är det någon som känner för den här pojken mejla mig:
per-olof.allerth@ankarstiftelsen.se eller sätt in en gåva öronmärkt Matteo på vårt 90 konto PG 90 14 01-0 TACK!!!

Mateo behöver hjälp