Möt två nya medarbetare

Sep 24, 2018 | Nyheter, Om oss

Lena Johansson kommer att arbeta som översättare och presenterar sig såhär:

”För ett nu ganska stort antal år sen fick jag förmånen att komma i kontakt med det spanska språket när jag kom som missionär till Tartagal i norra Argentina. Det var inte bara språket som mötte mej utan många behov, andliga och lekamliga. I början på 2000-talet kom det ännu en förmån – besöka Colombia, möta där Ankarstiftelsens arbete. Så nu landade både länderna och deras behov rakt in i hjärtat. När jag nu finns i Sverige är det en förmån om jag på något sätt, genom att använda det språk som jag lärt mig älska, också kan hjälpa till i det omfattande hjälparbete som Ankarstiftelsen står i.”

Vi är så tacksamma för din hjälp Lena och hälsar dig varmt välkommen som medarbetare i Ankarstiftelsen.

Och så var det visst lilla jag också.

Annielie heter jag som skriver, kommer ursprungligen från Stockholm och studerar sista året på Kommunikationsprogrammet (inriktnig professionellt skrivande) på Högskolan i Gävle. Jag kom i kontakt med Ankarstiftelsen för tre år sedan i samband med en av volontärresorna och föll pladask för organisationen och alla fina människor som är involverade.

Sedan två år tillbaka har jag varit projektledare för Ankarkalendern. Nu kommer jag även att bli en del i PR-gruppen med ansvar för textredigering och nyhetsflöde på hemsidan och i sociala medier. Jag ser fram emot att arbeta mer med detta fantastiska team.

Arkarbladsarkivet bild
Nyhetsbild
Sorgebesked från Medellín

Gröna Sidan-spelare i tragisk motorcykelolycka

Nyhetsbild
Ankarstiftelsens fotbollsfilm når över 1,5 miljoner visningar

”Sluta drömma om den där fotbollen och gör något produktivt istället. Ser du inte verkligheten vi lever i?”

Nyhetsbild
Säkra hösttecken

Ännu ett glatt gäng har satt sig på planet till Colombia för att deltaga i Ankarstiftelsens årliga höstresa

Nyhetsbild
Hammarbyhjälte bygger skolor i Colombia

Sebastian Bojassen satsar på fotbollsskolor och utbildning för barn i Colombia.

Nyhetsbild
Möt två nya medarbetare

Från missionär i Argentina till Colombia och Ankarstiftelsen

Nyhetsbild
Toppbetyg för Paars film om Ankarstiftelsen

”När vi började glida uppe på berget nära stupet. Då kände jag att, nu är det kört...”

Nyhetsbild
Ankarbladet 2018-04

Har du läst det senaste Ankarbladet?

Nyhetsbild
Gracias Graciela Montaño, Vila i frid!