Möt två nya medarbetare

sep 24, 2018 | Nyheter, Om oss

Lena Johansson kommer att arbeta som översättare och presenterar sig såhär:

”För ett nu ganska stort antal år sen fick jag förmånen att komma i kontakt med det spanska språket när jag kom som missionär till Tartagal i norra Argentina. Det var inte bara språket som mötte mej utan många behov, andliga och lekamliga. I början på 2000-talet kom det ännu en förmån – besöka Colombia, möta där Ankarstiftelsens arbete. Så nu landade både länderna och deras behov rakt in i hjärtat. När jag nu finns i Sverige är det en förmån om jag på något sätt, genom att använda det språk som jag lärt mig älska, också kan hjälpa till i det omfattande hjälparbete som Ankarstiftelsen står i.”

Vi är så tacksamma för din hjälp Lena och hälsar dig varmt välkommen som medarbetare i Ankarstiftelsen.

Och så var det visst lilla jag också.

Annielie heter jag som skriver, kommer ursprungligen från Stockholm och studerar sista året på Kommunikationsprogrammet (inriktnig professionellt skrivande) på Högskolan i Gävle. Jag kom i kontakt med Ankarstiftelsen för tre år sedan i samband med en av volontärresorna och föll pladask för organisationen och alla fina människor som är involverade.

Sedan två år tillbaka har jag varit projektledare för Ankarkalendern. Nu kommer jag även att bli en del i PR-gruppen med ansvar för textredigering och nyhetsflöde på hemsidan och i sociala medier. Jag ser fram emot att arbeta mer med detta fantastiska team.

Arkarbladsarkivet bild
Nyhetsbild
Lasse Holm med gäster

Ankarstiftelsen presenterar konsert med Lasse Holm och vänner till förmån för Colombias barn.

Nyhetsbild
Ankarbladet 2018 Nr 6

Rykande färskt nummer av Ankarbladet, ute nu!

Nyhetsbild
Nytt KONST-igt samarbete

Ankarkalendern och Ankla Center i nytt spännande samarbete.

Nyhetsbild
Hjälp en kvinna ur våld och fattigdom

Våld mot kvinnor har ökat under 2018

Nyhetsbild
Norrköping, save the date!

Den 16:e december kommer att bli en fantastisk kväll.

Nyhetsbild
Matteo behöver hjälp NU!

Han är svårt sjuk och behöver vård och medicin.

Nyhetsbild
Ankarbladet 2018 Nr 5

Rykande färskt nummer av Ankarbladet, ute nu!

Nyhetsbild
Här möts brottsoffer och gärningsman öga mot öga

I början av 2019 startar Ankarstiftelsens första stora Sida- finansierade projekt