Inför 2019 års upplaga av Ankarkalendern ser vi fram emot resultatet av ett nytt spännande samarbete. Under hösten har några av barnen på Ankla Center under ledning av Maria Isabel fått i uppdrag att producera tolv unika konstverk som kommer att få representera var och en av månaderna i Ankarkalendern 2019.

Inte bara kommer du att ha en ny vacker tavla att titta på för varje månad som går. Du har även chansen att utöka konstsamlingen och köpa hem ditt favorit verk. Under varje månad kommer aktuellt konstverk nämligen att auktioneras ut till högstbjudande. Tavlorna är målade på duk och levereras uppspända på en träram. Till varje tavla följer en liten presentation av konstnären.

Kalendern kommer att kosta 139:- och all vinst såväl från försäljningen av kalendrarna som tavelauktionerna kommer att gå till arbetet på Ankla Center. Förbeställ ditt exemplar av kalendern redan idag genom att skicka ett mejl med namn, postadress och hur många kalendrar du vill köpa till: ankarkalendern@ankarstiftelsen.se