Välgörenhetsauktion

Ankla Center ligger i ett av Medellíns fattigaste och mest utsatta områden. Många av barnen som kommer hit bär på ångest och trauman från krig och övergrepp. På centret får barnen måla och skapa sig igenom dessa trauman. Här finns trygga vuxna som hjälper till med läxläsning och håller undervisning i ämnen som engelska, datakunskap och sexualkunskap, som inte behandlas i skolan. Man fokuserar även på att lära ut sunda värderingar som hjälper barnen till en trygg framtid långt ifrån droger, gängliv och kriminalitet.

Under hösten 2018 har några av barnen på Ankla Center fått i uppdrag att producera de tolv unika konstverk som representerar var och en av månaderna i Ankarkalendern 2019. Tavlorna som är uppspända på träram säljs månadsvis till högstbjudande via denna auktionssite. Reservationspriset på 450 kronor är satt för att täcka kostnader för material och frakt och samtidigt räcka till en vinst som går till vidare drift av arbetet på Ankla Center i Medellín.

Januaritavlan är målad av Yhon Mateo Posada Acosta.

Yhon Mateo går i åttonde klass och gillar att studera. Han kommer från ett hem med många problem och stora ekonomiska svårigheter, men är ändå en glad och positiv kille med många drömmar och stark framtidstro.

Jag bor med min mamma, mina mostrar och min styvfar. Jag drömmer om att kunna bli bilmekaniker en dag. Ankla Center är väldigt roligt, jag har lärt mig att måla med olika tekniker. Vi får även lära oss sunda värderingar som vikten av en utbildning och hur vi kan växa upp och bli bra människor.

Jag tackar Ankla Centers ledare för att de låter många barn som jag ha drömmar och ägnar oss tid. Tack också till alla de människor som stöttar oss, utan er skulle verksamheten inte vara möjligt.” //Yhon Mateo Posada Acosta

Tavlans mått levereras uppspänd på träram och har måtten:
Bredd 25cm
Höjd 35cm

Välkommen att lägga ett bud på Yhon Mateos fina tavla.
Budgivningen avslutas 25:e Februari
Din mejladress kommer inte att synas för andra budgivare och hanteras enligt vår dataskyddspolicy

Lägg ett bud - ( Senaste budet: 700:- )

1 + 3 =